+31 594 64 32 92
+31 594 64 26 68

Informatie over JC-Electronics

Achtergrond

JC-Electronics is een jong bedrijf, waarvan de oprichters sinds de start een ruime ervaring van 15 jaar hebben in hun vakgebied. JC-Electronics is begin 2006 opgericht en begin 2007 – mede door haar succesvolle formule - verhuisd naar de Poortweg 3 in Marum. Momenteel heeft JC-Electronics ruim 150 medewerkers in dienst waaronder een team van 70 technici. En is april 2017 verhuisd naar de Zernikelaan 20 in Leek.

Kenmerken

JC-Electronics stelt zich ten doel zo snel en professioneel mogelijk haar klanten te helpen. Daarbij wordt de wens van de klant centraal gesteld en geprobeerd service op maat aan te bieden. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen kleine of een grote opdrachten, normale- of spoedleveringen of reparaties.
Daarbij wordt gewerkt aan een goede relatie met de klant; bereikbaarheid, flexibiliteit en goede communicatie staan hierin centraal. Tevens garanderen wij dat u binnen 24 uur antwoord krijgt op al uw vragen.

Medewerkers

JC-Electronics probeert zo veel mogelijk verschillende expertise in huis te halen. Denk hierbij niet alleen aan technische bekwaamheid maar ook aan marktkennis. Ten slotte beschikt onze verkoopafdeling over medewerkers die meertalig zijn. Hierdoor kunnen we klanten uit verschillende landen in hun eigen taal te woord staan. Kijk onder vacatures als u interesse heeft om bij JC-Electronics aan de slag te gaan.

Netwerk

Door kennis van de internationale markt op te doen, heeft JC-Electronics inmiddels vele relaties opgebouwd met elk hun eigen vakgebied. Hierdoor heeft JC-Electronics vele mogelijkheden om reparaties en producten te leveren van merken als Allen Bradley, Indramat, Texas Instruments, Telemecanique, Modicon, enz.

Siemens Simoreg Siemens Simoreg
Siemens S5-135U Siemens S5-135U
Siemens S5 nog nieuw verkrijgbaar Siemens S5 nog nieuw verkrijgbaar