+31 594 64 32 92
+31 594 64 26 68

De beste elektronica BBL- of stageplek voor jou!

Zoek jij een leuke plek om werkervaring op te doen?
Waar je veel aan hebt en die indruk maakt?
Dan moet je bij JC-Electronics zijn!

Wie zijn wij?

JC-Electronics bestaat elf jaar en is een internationaal, innovatief bedrijf met ruim 180, veelal jonge, medewerkers. Wij verkopen en repareren vooral industriële elektronica voor klanten over de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mbo- en hbo-studenten met een passie voor techniek.

BBL bij JC-Electronics

Je kunt aan de slag binnen onze interne bedrijfsschool. Je krijgt daar begeleiding van ervaren vakmensen en praktijkopleiders. Je wordt breed opgeleid in de verschillende vakgebieden: HMI, PLC en Drives. Wij leiden je op voor een mbo-diploma op niveau 2, 3 of 4. De opleiding wordt aangevuld met extra lessen die zijn toegespitst op de werkzaamheden van JC-Electronics. De nieuwe ontwikkelingen op de werkvloer worden direct in het lesprogramma opgenomen.

BOL-stage bij JC-Electronics

Je kunt aan de slag binnen onze afdeling Technische Dienst. Hier begeleiden elektronicaspecialisten jou in reparatie en industriële elektronica. Na een inwerkperiode verdiep je je meer in de elektronica richting jouw project of opdracht. Alle competenties die je nodig hebt om jouw opleiding succesvol af te ronden, komen aan bod.

Goed bereikbaar

JC-Electronics is goed bereikbaar per bus en per auto. Neem vanuit en in de richting Drachten op de A7 de afrit 34, naar Leek. We hebben voldoende parkeergelegenheid rond onze gebouwen. Plan een route via maps.google.com of reis via www.9292.nl.
 

Bewaren

Micromaster Micromaster
Zeer grote voorraad beschikbaar Zeer grote voorraad beschikbaar
Siemens Simoreg Siemens Simoreg